Γιατι να επιλεξω Μπουκια & Συχωριο Catering;

21 Nov 2017 no comments mpoukiasychorio Categories UncategorizedTags ,

Μία εκδήλωση πρέπει να είχαι χαρά και όχι αγχος. Γι αυτό κάποιες φορές η επιλογή catering είναι απαραίτητη. Η ομάδα που δημιουργησε ο Ηλίας Μαμαλάκης θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα αφήσει σε εσάς, μόνο την χαρά της γιορτής. Παρακάτω, μοιραζόμαστε  πέντε σημαντικούς λόγους που θα σας κάνουν να μας επιλέξετε.

 1. Λιγότερο άγχος 
  Όπως είπαμε, ο προγραμματισμός ενός γεγονότος απαιτεί πολύ χρόνο και προσπάθεια. Φαγητά ποτά, γλυκά, αλλά και η διαχειρισή και το σερβίρισμά τους. Yπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν για να πραγματοποιηθεί μια άψογη εκδήλωση. 
 2. Εξοικονόμηση χρόνου 
  Όταν προσλαμβάνετε μια εταιρεία τροφοδοσίας, δεν χρειάζεται να σχεδιάσετε, να μαγειρέψετε και να σερβίρετε φαγητό. Φανταστείτε πόσο χρόνο καί άγχος γλυτώνετε.  
 3. Προσφέρει ένα ευπροσάρμοστο μενού 
  Δεν είστε σίγουροι τι να εξυπηρετήσετε στην εκδήλωσή σας; Δεν είστε σίγουροι πώς να προετοιμάσετε ή να παρουσιάσετε τι θέλετε να κάνετε; Μαζί μας, αυτές οι ερωτήσεις έχουν απλές απαντήσεις. Με την πείρα του Ηλία Μαμαλάκη θα σας βοηθήσουμε για να επιλέξετε το καλύτερο. Σας και εξηγούμε κάθε λεπτομέρεια για το τι θα μαγειρέψουμε και πως θα εξυπηρετηθούν οι καλεσμένους σας. Είτε επιλέγετε κάτι από ένα λεπτομερές μενού είτε έχετε συγκεκριμένα αιτήματα, μπορούμε να προσαρμόσουμε για να κάνουμε το όραμά σας πραγματικότητα. 
 4. Προσοχή στη λεπτομέρεια 
  Ως εταιρεία catering, παίρνουμε το χρόνο να τελειοποιήσουμε και να παρουσιάσουμε τις επιλογές σας για φαγητό και ποτά με τρόπο που θα σας καθησυχάσει. Έχουμε τις δεξιότητες, την εμπειρία και την υπομονή για να κάνουμε το όραμά σας πραγματικότητα. Μπορούμε να προσαρμόσουμε σε οποιοδήποτε περιβάλλον χώρου για να βεβαιωθείτε ότι τα τρόφιμα και τα ποτά σας ταιριάζουν στη σκηνή και φαίνονται τέλεια. 
 5. Δίνει προστιθέμενη αξία στο γεγονός. 
  Όταν μια εκδήλωση καλύπτεται από εταιρία catering, αφήνει μια εξαιρετική εντύπωση στους επισκέπτες. Είτε πρόκειται για ιδιωτικό γεγονός, όπως γενέθλια, επέτειος, επανένωση, μια ξεχωριστή μέρα, έναν γάμο,  ή μια σημαντική εκδήλωση όπως μια επαγγελματική συγκέντρωση, έχοντας προσλάβει μια εταιρεία catering δείχνει ότι αποφασίσατε να κάνετε το γεγονός πραγματικά  ιδιαίτερο. Η προσοχή στη λεπτομέρεια θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Αυτοί είναι μόνο πέντε λόγοι για να μάς προτιμήσετε,  Όταν λοιπόν, σχεδιάζετε το επόμενο συμβάν σας, σκεφτείτε ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να το πραγματοποιήσετε. Έτσι θα μπορέσετε να κανετε οικονομία δυνάμεων, αλλά και να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους καλεσμένους σας.